indienrose.blogg.se

Arambole

Publicerad 2013-10-26 12:48:09 i Allmänt

Nu har vi avverkat vår introduktionsvecka som har varit väldigt intensiv, intressant och rolig. Eftersom tjejerna är väldigt unga så är jag the Mum. Vår guid Nabita är en underbar tjej i 20års åldern. Vi har så kul ihop. Vi har varit på kryddplantage, sett tempel, och olika byggnader. Åkt lokalbuss, bara det är en upplevelse. Bollywood filmen var helknasig och Nabita både grät och skrattade hedlöst. Vi har lärt lite Hindi, up kese ho? Matlagningen var riktigt bra. Nu spenderar vi helgen vid havet. Ska dansa på en Jamacian club på stranden ikväll. Just having a good time!

Assonara

Publicerad 2013-10-21 15:53:42 i Allmänt

Är nu lite i inlandet. I Assonara. Ett litet ställe. Jag bor med fyra unga tjejer i ett hus. Jag är typ mama. Detta är en introduktionsvecka. Idag har vi varit i stan Mapusa och köpt lite frukt och hämtat pengar. Vi tog lokalbussen dit. En upplevelse bara det. På förmiddagen satt vi på skolbänken och fick lära oss en hel del om hur saker fungerar i Indien och varför. Intressant. Maten är jättegod och snart väntar sängen eftersom vi har yoga imorgon kl 06.00. Så natti för denna gång .

Busy day

Publicerad 2013-10-18 16:00:56 i Allmänt

Steg upp tidigt för en liten jogg till Vagator. Lite läskigt med hundarna som jagar en. Hade en sten i handen. Härlig yoga på stranden. Därefter frukost med två killar som festat två dygn och klämde i sig 2 bier på raken. De var inte alls påträngande.Bara snackiga. Vill gärna yoga med mig imorgon men det tror jag inte alls på. Jag fortsatte till min massagedam som har ett helt ayurveda center i en hydda. Otroligt bra massage. En timme för 70 kr. Därefter blev det en taxi till Calangute som jag besökte för två år sedan. Allt var lika rörigt men beachställena öppnar inte förrän i november. Tog mig sen tillbaka till Anjuna i en helt hopplös terräng, i rosa flip flopp. Till på köpet började det åska och ösregna. Då menar jag ösregna. Men vad gör det, man blir bara våt. Dont worry, be happy.

Goa

Publicerad 2013-10-16 15:42:54 i Allmänt

Efter en lång men helt ok resa så landade jag 3.30 imorse. Härlig med för bokad taxi. Jag hade glömt hur spännande det är att åka på de Indiska vägarna.
Vänstertrafik . I natt hade ett gäng kossor
bestämt sig för att knoppa in på motorvägen. Thomas , ägaren mötte mig och körde mig i säng. Snacka om tidig incheckning. Idag har jag flummat omkring på Anjuna marknad. Det blir snsrt natten

Indien. Im on my way.

Publicerad 2013-10-14 16:43:55 i Allmänt

Då var väskan med alldeles för mycket saker,packad. Man måste ju ha med lite presenter till barnen på barnhemmet där jag ska vara i 3 veckor. Sen måste jag även ha lite julklappar till vännerna i Varkala. Ska bli en riktigt spännande resa där inte så mycket är förutbestämt.
Den startar kl 7.00 imorgon. Troligtvis blir det inte mycket sömn inatt men det gör absolut inget. Vi hörs nästa gång när jag har Indisk jord under fötterna. Namaste!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela